top of page

Acerca de

Ce-i fă 
asta?

Despre ce este vorba, cum ar veni.

Asta e un loc al nostru, al barbatilor. Fie ca esti The Dad sau The Guy, virgin sau gigolo, fashion victim sau street bum, cu barba sau fara, bine ai venit!

 

Practic, considera locul asta sufrageria ta, unde gasesti Articole cu tot ce vrei in materie de entertainment si sfaturi utile de viata, de la cum sa agati o gagica, de unde iei cel mai ieftin playstation, cum sa iesi pe ascuns la bere sau top 3 replici din timpul unui scandal cu consoarta, pana la schimbat scutece si idei despre cum sa scapi de nepoti enervanti sau cum sa nu te imbraci la 30 de ani ca un copil de 12 ani. Mai mult, dezvoltam in prezent si o sectiune The Dad, dedicata taticilor mai...neconventionali, ca sa zic asa :)

Scapat din casa.png

In plus, in curand vei putea sa dai o raita si pe The Shop, magazinul oficial The Guy Romania, din care iti vei putea achizitiona tot felul de nebunii, gadget-uri, etc.

De asemenea, daca te inscrii in The Club primesti gratuit o copie a ghidului The Guy cu sfaturi utile despre cum sa fii The Man! Si multe altele, intrucat vom transmite o parte din continut, exclusiv prin newsletter. The asteptam in Club!

Si pentru ca si eu sunt sef la mine acasa, avem si o sectiune infricosatoare dedicata LOR, fetelor si femeilor din viata noastra pe care le iubim extrem de mult -> PS: Am fost fortat sa scriu ultima parte.

Lasand gargara la o parte, iti urez spor la navigat capitane!

 

 

Cu tristete barbateasca,

"Sefu" la casa

@TheGuy

bottom of page