top of page

3 filme de vazut in weekend disponibile pe Netflix!

Salut! Ai ramas in pana de idei cu privire la ce film sa mai vezi? Ei bine, pentru acest weekend am ales 3 filme total diferite: o comedie, un thriller-psihologic si un film de super actiune, astfel ca oricare ar fi starea ta, ai ce sa alegi.

Sa incepem, zic.


Citeste si: Top filme de groaza cu adevarat bune!
Citeste si: Care este serialul cu cea mai mare nota pe IMDB? Merita aceasta nota?
Citeste si: Esti fan filme cu final neasteptat?Atunci acest top de filme thriller/psihologic este pentru tine!

1. Comedie: Happy Gilmore (1996) - Nota IMDB 7.0


Unul dintre filmele in care Adam Sandler face un rol excelent si la care cu siguranta vei rade. Povestea: Un jucator de hochei ratat isi pune abilitatile pe terenul de golf pentru a salva casa bunicii sale. Pai, ce sa zic, imi vine sa rad doar daca citesc plotul :))
2. Thriller-Psihologic: The Platform (2019) - Nota IMDB 7.0


O inchisoare verticala cu cate o celula pe fiecare nivel. Doua persoane in fiecare celula. O platforma si doua minute pe zi pentru hrana. Un cosmar fara sfarsit. Inca o dovada a faptului ca filmele spaniole produc thrillere excelente.3. Super Actiune: The Night Comes for Us (2018) - Nota IMDB 6.9


Inainte de a te uita ar trebui sa stii ca pe cat de bun este acest film, pe atat de sangeros este, daca ne gandim la istoria recenta a filmelor de actiune. Filmele de actiune indoneziene au o intensitate pe care multe filme americane nu o pot egala. Joe Taslim joaca rolul lui Ito, un asasin al Triadei din Asia de Sud-Est. Dar cand Ito primeste ordin sa ucida o fata tanara...te las pe tine sa descoperi continuarea!


Citeste si: Top 5 seriale pe care le urmareste un barbat adevarat!
Citeste si: Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi acum!

549 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page