top of page

Top 8 "Ce sa faci cat timp se imbraca?"

Este aproape de la sine inteles faptul ca atunci cand va pregatiti de iesit in oras, tu vei avea ceva timp liber la dispozitie. Si prin ceva timp, ma refer la intervale de la 1 ora la 6-12 ani.

In alta ordine de idei, este important sa stii cu ce sa iti umpli timpul atunci cand vei astepta inevitabil ca ea “sa fie gata”. Chiar daca actualmente numele prietenei tale rimeaza cu “sora lu’ stanga”, tot trebuie sa fii informat – asa, ca pentru viitor.


Sa incepem.


1. Termina-ti studiile


Studii recente au dezvaluit faptul ca unele femei pot petrece extrem de mult timp in procesul de pregatire pentru o iesire in oras. Astfel, acum ai ocazia sa termini facultatea, cursul de pilot de avioane de lupta sau sa incepi reconversia profesionala mult asteptata.


2. Invata o limba noua


Similar cu punctul 1, ai ocazia sa inveti o limba de dificultate medie precum Chineza simplificata sau Mandarina de gradul II. Toate astea pana ajunge la etapa cu fond de ten.


3. Renoveaza sufrageria


Daca “gateala” este de scurta durata, ai timp lejer de-o lavabila si un parchet pentru sufragerie. Daca ai destul cablu, poti chiar sa inlocuiesti si instalatia de iluminat. E timpul sa vezi lucrurile intr-o lumina noua oricum.


4. Asteapta-ti comanda de pe Aliexpress


Iti mai amintesti comanda de tricou “Tony Hiflinger” pe care ai dat-o anul trecut in vara? Ei bine, acum are timp berechet sa ajunga in urmatoarele 24-48 luni.


5. Asambleaza in sfarsit masa cumparata de la IKEA


A venit in sfarsit timpul. Fii barbat, cumpara un bilet de avion dus-intors la academia de asamblat chestii IKEA, finalizeaza studiile, intoarce-te si asambleaza masa aia complicata cu 4 picioare. Totul in mai putin de un an, exact ca un barbat adevarat. Si bineinteles, ascunde alea 3 suruburi care iti raman dupa ce ai terminat de asamblat.


6. Stai la coada la Farmacia Tei


Cat timp se hotaraste din care sertar isi va alege ciorapii, ai timp suficient sa stai la coada la farmacia Tei. Daca vrei sa fii intr-adevar dur, nu iti cumpara nimic cand ajungi inauntru si iesi de acolo fluturandu-ti pletele in valurile de uimire ale celorlanti codasi.


7. Asculta un discurs scurt de-al lui Iohannis


Desi aici trebuie sa fii putin atent la cum iti gestionezi timpul, daca alegi cu atentie dintre cele mai scurte discursurile de-ale lui Iohannis, atunci vei putea cu siguranta sa te incadrezi in cele 2 zile ramase pentru rujat.


8. Fa o plimbare cu masina din Titan in Militari


Daca chiar ti s-a urat cu binele, urca-te-n masina si pleaca de nebun pe strazile din Bucuresti. Dar nu oricand, ci la 17:30 fix. Tine bine minte anul in care ai plecat de acasa.


BONUS: Spune-i ca nu-i sta bine cu ce s-a imbracat!!!


Acest punct nu il recomand nici celui mai mare dusman al meu. Este suficient ca la intrebarea “Cum arat?” sa ai o mica urma de indoiala in privirea ta stoarsa de viata si te vei trezi intr-o bucla infinita din care nu mai scapi niciodata.


Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

83 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page