top of page

Alghero: un colt de paradis in inima Sardiniei! Cat de ieftin este avionul si cat te costa cazarea?

Scriem acest articol live din Sardinia intrucat nu am vrut sa mai asteptam pana ajungem acasa, pana sa impartasim cu voi un mini colt de rai: Alghero, Sardinia.


piscina de pe acoperis este mare si exista multe sezlonguri


Unde este situat Alghero?


Alghero este un oras de pe coasta de nord-vest a Sardiniei, Italia. Inconjurat de ziduri antice, este cunoscut pentru centrul sau vechi pietruit. Cladirile sale gotice catalane includ Cattedrale di Santa Maria, cu o clopotnita impunatoare, Palazzo Guillot si Chiesa di San Francesco, o biserica din secolul al XIV-lea. Biserica San Michele din apropiere are o cupola cu gresie colorata. Museo del Corallo di Alghero contine expozitii de coral rosu. Dar despre obiective, revenim intr-un articol separat mai tarziu putin.Cat costa zborul cu avionul Bucuresti - Alghero?


Biletele de avion catre aceasta destinatie sunt super ieftine (cel putin cu Wizz Air) iar zborul dureaza aproximativ 2h30min. Mai jos un screenshot din Wizz Air pentru o persoana in luna Noiembrie. Deci 2 persoane zboara dus-intors Bucuresti-Alghero pentru suma de 476 Ron!!!


Cat costa cazarea in Alghero? Pe noi ne-a costat cam 300 de lei/noapte cu mic dejun si piscina pe acoperis!


Noi pentru 3 nopti, 2 persoane + bebe am platit la Hotel Alma Di Alghero 4* cu mic dejun inclus, aproximativ 1000 ron (deci vreo 300 si ceva de lei pe noapte).


vedere din camera noastra


Hotelul este pe plaja si are camere foarte misto cu vedere la mare. Micul dejun este super satios (omleta, bacon, mezeluri, branzeturi, cafea super buna, sucuri naturale si vedere la mare intrucat restaurantul este la etajul 4).

mic dejun la hotel


Per total, o alegere excelenta. Nu mai zic de piscina de pe acoperis, care este superba (si evident, are vederi catre mare).Cu cele mai bune (si ieftine) locuri de mancat, precum si cele mai misto obiective (si plaje!!!) de vizitat, revenim in urmatorul articol.
42 views0 comments
bottom of page