top of page

Aplicatia Waze va oferi teme retro pentru utilizatorii sai! Cum activezi modul retro?

Waaaa, cat de cool este aceasta stire?


Waze a adaugat teme nostalgice super tari aferente anilor '70, '80 si '90 la aplicatia sa de navigatie. Acum poti alege noi stiluri in functie de starea ta (moods se numesc, ex: te simti cool ca o lampa groovy de lava) si iconita masinii tale sa arate de exemplu ca o dubita hippie, iubitoare de liniste - totul in timp ce primesti indicatii de la o voce cool de DJ din anii '70.

De asemenea, poti amesteca si potrivi epocile. Poti sa amesteci masinile dintr-o epoca cu sunetele din alta, ceea ce e foarte tare!

Dar, daca preferi sa folosesti aplicatia folosind o singura tema, atunci poti face face exact asta. Pentru anii '80, ai o voce de antrenament de aerobic și un mod "Pumped!" care te transforma intr-un boombox! Poti alege, de asemenea, o masina decapotabila numita „SUV4EVA”.

Ce-i foarte misto este ca poti alege din mai multe variante de masini si implicit mai multe stari (in functie de cum te simti cand te pui la volan!)


Dar te las sa descoperi singur toate noutatile aduse de Waze cu temele retro.


Cum activezi modul retro in aplicatia Waze?


Pentru a activa modul retro, click pe My Waze in aplicatie, apoi atingeti bannerul intitulat „Drive with the ’80s”. Acest mod este disponibil pentru o perioada limitata de timp si il poti folosi in engleza, franceza si portugheza. Waze are o multime de optiuni de personalizare dincolo de acest mod: in aplicatie vei regasi voci ale celebritatilor precum Arnold Schwarzenegger, Morgan Freeman si multi altii.


Citeste si:

De ce trebuie sa iti cumperi o camera auto? Bonus: o alternativa ieftina si buna!

City Break Nisa: Top 5 lucruri de care sa tii cont atunci cand pleci intr-o excursie in Nisa

Informatii utile pe care trebuie sa le stii inainte de a pleca in vacanta in Dubai

Incepe de la 565 cp: Noul Nissan GT-R 2022 este aici!Spor la condus!


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy


72 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page