top of page

Care sunt cele 3 lucruri esentiale de care are nevoie un barbat intr-o relatie?

Am putea incheia topul rapid enumerand 3 lucruri absolut obligatorii precum: bere, televizor si playstation, dar in titlu cuvantul "lucruri" nu se refera la cele materiale. D'ooh!


Astfel, fetelor, ochii mari si gura cascata - haideti sa vedem impreuna care sunt cele 3 lucruri esentiale de care are nevoie un barbat intr-o relatie.


1. Sustinere


Asemenea femeilor, si barbatilor le place sa simta un sprijin in partenerul de langa ei. Fa-l sa se simta rege cand vine acasa, sustine-i visurile precum si el le sustine pe ale tale. Da-i incredere cand se apropie sedinta aia importanta, spune-i ca e cel mai tare si ca o sa-i "faca praf".2. Loialitate


Un punct important in echilibrul vietii unui barbat este loialitatea partenerei sale. Tradarile de orice fel (inselat, discutii pe la spatele lui, decizii importante luate fara a fi consultat, etc.) ii pot distruge increderea in partener si atunci poti sa spui ca ai facut buba. Sau ca ai calcat pe bec. Poti sa folosesti ce expresie vrei, rezultatul tot nasol e.


3. Sexutz


Aici e destul de simplu. Barbati nu sunt animale foarte complicate si intoarcerea la origini spune ca sexul trebuie sa fie regulat (ahahaha, regulat). Oricum ar fi, ai inteles ideea. Dar nu-l astepta in pantalonii tai de baba cu prosopul pe cap si cu o fata plictisita sa-l intrebi daca are chef - cu siguranta nu se va intampla nimic in seara respectiva. Pune chilotii aia sexy pe tine, toarna-i un pahar de vin si de aici restul vine de la sine.Gata, acum stii. Ai grija de barbatul tau ca daca nu...va avea alta grija sa-ti faci griji!

158 views0 comments
bottom of page