top of page

Cat castiga un curier Glovo? Se poate ajunge la sume lunare fabuloase!

Desi nu este cel mai usor job, tinand cont de efortul fizic care trebuie depus zilnic, curierii care iti aduc cumparaturile sau mancarea comandata, ajung sa castige lunar sume frumusele. Hai sa vedem despre ce este vorba!

In primul rand, trebuie cunoscut faptul ca pentru a fi curier la oricare dintre companiile de delivery din Romania, trebuie sa ai minim 18 ani. In plus, trebuie sa faci dovada ca ai un mijloc de locomotie (masina, scuter, bicicleta etc).


Avantajele de a fi curier pentru livrari cumparaturi sau mancare


In primul rand, este vorba despre timp. Timpul personal al fiecaruia care stim cu totii ca este foarte pretios. Deci, organizarea timpului petrecut la munca depinde strict de tine, daca alegi sa lucrezi ca si curier. Altfel spus, muncesti cand vrei dar de asta depinde si cati bani faci lunar. Apoi, pe parte financiara poti ajunge la sume foarte mari daca alegi sa muncesti mai mult (seara / dupa program / in weekend etc).


Cat castiga un curier la Glovo?


In medie, un curier care lucreaza 20 de zile pe luna, timp de 8-10 ore/zi, va realiza un venit lunar net cuprins intre 3000-4000 Ron, dependent de numarul de comenzi livrate si de valoarea acestora. Aceasta suma nu include bacsisul pe care il mai lasa anumiti clienti, care poate reprezenta un procent important din salariu la finalul lunii.


In functie de volumul de munca depus, un curier poate depasi lejer 6000 Ron/luna, daca lucreaza weekend-urile si face ore suplimentare in timpul saptamanii.

143 views0 comments
bottom of page