top of page

Cat costa noua Kia Sportage 2022? Specificatii tehnice si galerie foto

Noul model Sportage de la Kia arata absolut demential, parca desprinsa dintr-un film SF. Interiorul este si el mult imbunatatit. Per total, o masina din 2024 lansata in 2022. Vezi de asemenea si cum va arata noua Alfa Romeo Tonale sau Noul Audi A8!

Hai sa vedem ce motorizari oferta Kia pentru Sportage in 2022, cat costa si ce alte dotari speciale are.


Sa incepem, zic.


Motorul de 1.6L preferatul Kia pentru Sportage


Pentru cei de la Kia pare ca motorul de 1.6L este cea mai buna varianta pentru noul Sportage. Astfel, atat in variantele pe benzina cat si pentru cele diesel, motoarele sunt de 1600 cmc sau 1.6L, cu puteri cuprinse intre 115 cai putere pentru varianta 1.6 T-GDi 4x2 6MT pana la 180 cai putere pentru varianta 1.6 T-Gdi 4x4 MHEV 7DCT HP.


Tractiune integrala!


Normal pentru un SUV care se respecta, 4x4 vine in gama de variante Sportage, mai exact la motorizarile 1.6 DSL MHEV 7DCT HP (diesel, 136 cai putere) si 1.6 T-GDi MHEV 7DCT HP (benzina, 180 cai putere)


591 litri - Spatiu suficient in portbagaj


Sa nu-ti faci griji pentru spatiul in portbagaj. La 591 de litri, va fi suficient pentru bagajele tuturor calatorilor. Bine, asta daca n-ai o prietena/sotie nebuna care cara trollerul cu ea pentru o excursie de o zi la munte!


Interior cu ecrane multe si mari!


In pas cu trendul actual, Kia a proiectat un interior modern cu o plansa de bord impresionanta cu 2 ecrane mari (unul cu instrumentele de bord si celelalt cu sistemul infotainment). Bineinteles, Waze is on the menu!


Cat costa noua Kia Sportage 2022?


Preturile pentru noul model Sportage incep de la 25.917 euro cu TVA inclus pentru motorizarile pe benzina si echipare Urban si pot ajunge pana la 37.819 euro TVA inclus pentru variantele de top Business Line si GT Line.


Mai jos tabele detaliate via Kia.ro:

Deci daca si tu te gandeai pana acum sa-ti iei noul Hyundai Tucson, na ca ti-am dat de gandit!


Spor la cumparaturi!


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

136 views0 comments
bottom of page