top of page

Cazare cu priveliste superba la 2 ore de Bucuresti - Cat costa o noapte si cum arata?

La aproximativ 150km de Bucuresti sau 2 ore cu masina, se afla Moon Resort, un complex cu mai multe vilute individuale din orasul Busteni. "Iar Busteni..." parca te vad ca zici. Da, Busteni, dar varianta cu niste vilute premium super misto, de pe terasa carora ai una dintre cele mai misto privelisti asupra muntilor Bucegi.


Scurta deviere: Te-ai saturat de Valea Prahovei si vrei altceva?


Daca te-ai saturat totusi de Valea Prahovei, de traficul aferent in perioadele aglomerate sau pur si simplu vrei altceva, trebuie sa citesti si:


Vacanta in Romania: Top 5 alternative la Valea Prahovei!Moon Resort: Cum arata vilutele si ce capacitate au?


Vilutele au capacitate de la 2 la maxim 6 persoane (in functie de ce vila rezervi) si desi resortul functioneaza de cativa ani, totul arata impecabil.

Fiecare vila are semineu electric, terasa si gratar proprii.

Fie ca iti iei bungalow cu chicineta si sufragerie separata sau doar un vila pentru doua persoane, ai priveliste frumoasa de oriunde.


Cat costa o noapte de cazare aici?


Preturile pleaca de pe la 350 de lei / noapte pentru vilutele de 2 persoane si ajung la 800 lei / noapte pentru cabana cu doua dormitoare. Poti rezerva pe booking si pentru viitoarele rezervari sa discuti direct cu ei pentru un pret mai bun!

Pro tip: Poti alege cazare cu mic-dejun (35 lei/pers/zi) dar noi nu am ales aceasta varianta prin prisma faptului ca micul dejun vine nepreparat (cel putin asa a fost cand am fost noi cazati) iar in acesti bani primesti doar "materia prima".

Bun, cam atat pentru acum. Scurt si la obiect. Si evident, articolul nu reprezinta reclama platita ci doar un loc pe care noi l-am salvat la favorite.


Daca insa te-ai saturat de Valea Prahovei si de fapt....de orice alta vale din Romania, iti recomand cu caldura si urmatoarele destinatii:


City-break Bari: Tot ce trebuie sa stii inainte de a pleca in vacanta in sudul Italiei!

City Break Nisa: Top 5 lucruri de care sa tii cont atunci cand pleci intr-o excursie in Nisa

Top 10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a pleca in vacanta in Barcelona!

Informatii utile pe care trebuie sa le stii inainte de a pleca in vacanta in Dubai

Tot ce trebuie sa stii inainte de a pleca in vacanta in Egipt!Cu stima,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

146 views0 comments
bottom of page