top of page

Cum arata si cat costa casele vedetelor de la Hollywood? Galerie foto

Un articol pe bogatie. Vezi cum arata casele celor mai mari vedete din strainatate si la ce valoare sunt estimate acestea!


Sa incepem, zic.Will Smith - Mega vila de 42 milioane $


Cunoscutul actor locuieste impreuna cu sotia lui, Jada, intr-una dintre cele mai de lux mega vile din California, care costa nu mai putin de 42 de milioane de dolari. Vezi mai jos cum arata.


Ciara & Russel Wilson - Vila de 36 milioane $


Acum ca jucatorul de fotbal american Russell Wilson s-a mutat la echipa Denver Broncos, nu este de mirare ca el si sotia lui, cantareata Ciara, isi pun casa din Washington la vanzare. De fapt, situata pe doua parcele de teren, proprietatea cu sase dormitoare si sapte bai este listata la vanzare pentru doar...36 de milioane de dolari.

Daca te-ai hotarat totusi sa-ti cumperi o vila de lux, dar n-ai 36 de milioane, poti sa mergi mai pe sarakie si sa cumperi "doar" casa principala pentru doar 28 de milioane de dolari (fara parcela suplimentara, care vine cu un garaj detasat si teren de sport).Drake - Case de 14 milioane $


Starul hip-hop a adunat de fapt trei proprietati intr-una singura (care valoreaza in jur de 14 milioane de dolari) in cartierul Hidden Hills, preferatul celebritatilor din Los Angeles. Ei bine, acum se zvoneste ca Drake a pus ochii pe o proprietate din Beverly Hills in valoare de peste 70 de milioane de dolari. Say wooot?!?


Citeste si:

Partea II - Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi acum

Netflix: Cum sa descarci filmele si serialele tale preferate pe telefon, laptop sau tableta

Top 5 seriale pe care le urmareste un barbat adevarat - Part I