top of page

Esti fan filme cu final neasteptat?Atunci acest top de filme thriller/psihologic este pentru tine!

Mindf*ck movies sau filme psihologice care te vor lasa cu gura cascata. Daca esti fanul acestui gen de filme, atunci ai nimerit in locul potrivit. Filmele de genul thriller psihologic sunt genul de filme care, evident!, combina genurile thriller și ficțiune psihologică. Acest gen este folosit în mod normal pentru a descrie literatura sau filme care trateaza naratiuni psihologice intr-un cadru semi-dark/palpitant.

Sa incepem, zic.


Citeste si:

Top 5 seriale pe care le urmareste un barbat adevarat - Part I

Top 5 seriale pe care le urmareste un barbat adevarat - Part IIFight Club, 1999 - Nota IMDB 8.8


Fight Club este un film american din 1999 regizat de David Fincher in care apar nume foarte mari precum Brad Pitt, Edward Norton și Helena Bonham Carter in rolurile principale. Se bazeaza pe romanul cu acelasi nume din 1996 al lui Chuck Palahniuk. Norton joaca rolul unui povestitor fara nume, care este nemultumit de viata si in special de job-ul lui de corporatist la nivel de anii 90'. El formeaza un club (nu stric surpriza) cu Brad Pitt si devine implicat intr-o relatie cel putin dubioasa cu Bonham Carter.

Oricat ai vrea sa anticipezi ce se va intampla in acest film, cu siguranta nu te astepti la ce urmeaza. Este un film clasic al cinematografiei recente pe care nu ai voie sa-l ratezi.


Link IMDB


The Prestige, 2006 - Nota IMDB 8.5


Dupa un accident tragic, doi magicieni din Londra anilor 1890 se angajeaza intr-o confruntare pentru a crea iluzia suprema, sacrificand tot ce au pentru a se depasi unul pe celalalt. Nu zic nimic mai mult, doar ca trebuie sa-l vezi!

PS: Christian Bale, Hugh Jackman si Scarlet Johansson. Ataaaat!


Link IMDBCiteste si:

Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi acum

Partea II - Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi acumCoherence, 2013 - Nota IMDB 7.2


Filmul se invarte in jurul unui grup de prieteni care se aduna pentru o cina. In momentul in care iau masa, incep sa se intample lucruri ciudate. La inceput le ignora, dar lucrurile scapa curand de sub control cand vad o versiune alternativa a lor ratacind in aer liber. Si este doar inceputul a ceva care vaa merge din rau...in mai rau.

Link IMDBMulholland Drive, 2001 - Nota IMDB 7.9


Intr-un oras in care nimic nu este asa cum pare, ar putea doua femei ale caror vieti par sa fie interconectate sa dezlege un mister mai mare decat si-ar putea imagina? Un film genial gandit de celebrul regizor David Lynch.