top of page

Fanii Kanye West strang fonduri pentru a-l face din nou miliardar pe rapper

Nu stiu daca sa radem sau sa plangem. Fanii lui Kanye West au inceput o campanie GoFundMe pentru a-l face din nou miliardar pe rapperul controversat. Sustinatorii au lansat mai multe pagini – una fiind numita succint „Make Kanye West a Billionaire Again” cu un obiectiv de strangere de fonduri de 1 miliard de dolari – dupa ce valoarea neta a averii lui West a fost afectata saptamana trecuta, cand Adidas a renuntat la colaborarea cu el.


Acea strangere de fonduri particulara a strans insa doar 5 dolari si de atunci a fost eliminata, la fel ca multe alte pagini imitatii care au aparut, raporteaza AllHipHop. Zeci de oameni si-au promovat de atunci propriile pagini GoFundMe, incurajand pe altii sa-i faca pe ei miliardari in loc de Kanye (acest fapt ni se pare corect!).

Citeste si: Unde se mananca bine in Cluj? Top 5 restaurante!

Un fan a demarat in trecut o campanie GoFundMe pentru a strange 53 de milioane de dolari pentru castigatorul Grammy Kanye West, dupa ce acesta a sustinut in 2016 ca avea datorii in valoare de fix 53 de milioane. Fanul, Jeremy Piatt, a obtinut 57.398 de dolari, dar West a refuzat fondurile. Banii au fost donati in schimb catre Notes for Notes, o organizatie de caritate muzicala.


A pierdut 1.5 miliarde de dolari peste noapte!


Afacerile barbatului de 45 de ani cu compania Adidas pentru linia sa de imbracaminte Yeezy a reprezentat 1,5 miliarde de dolari din valoarea sa neta, asa ca fara parteneriat, el are doar 400 de milioane de dolari, potrivit Forbes. Saracul...


Adidas - impreuna cu Balenciaga, Vogue si Gap - au rupt legaturile cu West dupa ce acesta a facut mai multe remarci antisemite in ultimele saptamani.


„Adidas nu tolereaza antisemitismul si orice alt fel de discurs instigator la ura”, a spus compania intr-o declaratie din 25 octombrie. „Comentariile si actiunile recente au fost inacceptabile, pline de ura, periculoase si incalca valorile companiei referitoare la diversitate si incluziune, respect reciproc si corectitudine.”


Citeste si: Cat castiga un curier Glovo? Se poate ajunge la sume lunare fabuloase!
Citeste si: 7 alimente care te fac mai fericit, conform cercetarilor stiintifice!


20 views0 comments
bottom of page