top of page

Incepe de la 565 CP: Noul Nissan GT-R 2022 este aici! GALERIE FOTO!

Nissan GT-R a aparut pentru prima data pe scena automobilistica in 2007 si a spune ca este o masina rapida ar fi o blasfemie (pentru ca este super rapida, dooooh!). A fost succesorul direct al legendarului Skyline R34 GTR si isi propune sa infrunte marile nume din industria supercar. Ferrari, Lambo, you name it! Le cam bate la fund, la mai putin de jumatate din pret.

Cu până la 600 CP sub capota, Nissan GT-R 2022 este o masina sport puternica si tenace, care isi castiga porecla de Godzilla. Din pacate sau din fericire, design-ul sau nu s-a schimbat prea mult de cand a aparut. Interiorul este locul in care varsta lui GT-R devine mai evidenta, cu un design invechit dar cu materiale de ultima generatie, care sunt impartasite si de modelele Nissan normale.Tractiune integrala pentru orice varianta de GT-R


GT-R are multi asi in maneca. Pe de o parte, tractiunea integrala este standard pentru fiecare model, ceea ce ajuta la manevrabilitate si ofera masinii o senzatie de incredere si increzatoare. In plus, este mai rar decat un Porsche 911, asa ca te vei remarca în trafic fara sa faci pe nebunul sau sa dai manelele la maxim.


Date tehnice: motorizare, transmisie si performante


Motorul V6 standard twin-turbo de 3,8 litri al lui GT-R 2022 produce 565 de cai putere. Acesta este cuplat la o transmisie automata cu sase trepte si tractiune integrala care conspira pentru a pune toata puterea pe trotuar. Pe circuit, masina a ajuns de la zero la 100 km/h in doar 2,9 secunde. Directia rapida, structura rigida si suspensia reglabila pot face chiar si amatorii sa se simta eroi la volan (mare atentie ca nu esti singur pe sosea!)


Varianta standard nu-i de ajuns? Incearca NISMO si Track Edition


Te mananca-n talpa? Atunci vezi si modelele Track Edition si NISMO cu un motor optimizat/softat care produce 600 de cai putere. Suspensia te cam rupe la ficati dar nu-ti imagina ca o sa-ti pese de acest lucru cand o sa depasesti supercaruri pe autostrada in drum spre mare.


Cat costa?


Nissan GT-R 2022 va pleca de la pretul de 115.000$ pentru variantele de "saraci" de 565 cai putere si va ajunge pana pe la 160.000$ pentru varianta Nismo full. Deci e timpul sa te pui pe strans bani!


Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy


93 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page