top of page

La 8 ani de la casatorie, o femeie a aflat ca sotul ei a fost de fapt sotie!

O femeie de 40 de ani din India s-a confruntat cu un adevar socant cand a aflat ca persoana cu care s-a casatorit in 2014 i-a ascuns faptul ca a suferit o operatie de schimbare a sexului pentru a deveni barbat.
Femeia l-a denuntat pe barbat la politie


Potrivit unui raport al Times of India, femeia a depus o plangere la Politia Gotri miercuri si si-a acuzat sotul, Viraj Vardhan, de inselaciune si sex "nenatural". Aceasta a spus politiei ca l-a cunoscut pe Viraj Vardhan, care se identificase anterior ca Vijaita, printr-un site matrimonial in urma cu noua ani. Primul ei sot a murit intr-un accident rutier in 2011 si a lasat-o singura cu o fiica de 14 ani.

Potrivit politiei, s-au casatorit in februarie 2014 in prezenta membrilor familiei si chiar au plecat intr-o luna de miere in Kashmir. „Totusi, barbatul nu a desavarsit casatoria si a continuat sa ofere scuze multe zile. Cand ea l-a presat, el a sustinut ca un accident pe care l-a suferit in Rusia in urma cu cativa ani l-a facut incapabil sa faca sex”, a declarat politia locala.Si-a facut operatie de schimbare de sex dupa casatorie!


Barbatul i-a spus femeii ca va fi bine dupa o interventie chirurgicala minora. In ianuarie 2020, el i-a spus ca vrea sa fie supus unei interventii chirurgicale pentru a-si reduce greutatea si a mers la Kolkata pentru procedura. Cu toate acestea, el a dezvaluit mai tarziu adevarul si a spus ca de fapt a efectuat o interventie chirurgicala de schimbare a sexului pentru a implanta organe masculine. Femeia a spus ca nu i-a oferit detalii despre operatie.Sotul (sau ma rog...sotia :D) este investigat de politie.

19 views0 comments
bottom of page