top of page

"N-am avut niciodata o prietena!" Un baiat de 23 de ani isi face reclama pe un panou de autostrada!

„Am 23 de ani si nu am avut niciodata o intalnire, asa ca imi fac reclama pe panoul de pe autostrada”, a declarat Ed conform cotidianului britanic The Mirror.


Ed Chapman a decis sa inchirieze un panou urias de publicitate pe autostrada dupa ce a avut experiente negative cu aplicatiile de intalniri si, in cele din urma, a decis sa incerce ceva diferit. Baiatul de 23 de ani, din Leeds, West Yorks, a fost singur toata viata si a decis ca este timpul sa iasa din acest "impas" si sa foloseasca o alta cale in incercarea sa de a gasi dragostea.


Dupa ce nu a avut noroc cu metodele obisnuite, cum ar fi aplicatiile de intalniri, Ed a decis ca vrea sa se promoveze pe un panou gigant din Leeds, in speranta ca va putea in sfarsit sa mearga la prima sa intalnire.


Ce s-a intamplat dupa ce fata lui a aparut pe panoul publicitar urias?


Ed spune ca a primit un aflux de mesaje de la oameni cu varste cuprinse intre 18 si 48 de ani si ca acum este ocupat sa se organizeze prima sa intalnire.


El a declarat: „Am incercat niste aplicatii de intalniri, dar nu mi-a mers deloc bine, asa ca am decis ca trebuie sa incerc ceva diferit si m-am gandit ca a avea propriul meu panou publicitar ar fi o modalitate buna de a intalni oameni. „Este foarte interesant si un semn ca urmeaza ceva pozitiv. Evident, sunt putin nervos ca merg la prima mea intalnire, dar ar trebui sa fie bine.”


Ed, de profesie creator de continut, a spus: „Este ceva prostesc si nu-mi place sa iau viata prea in serios, asa ca eu cred ca folosirea unui panou publicitar pentru a gasi o prietena reflecta acest lucru. Am realizat singur designul panoului publicitar si mi-am facut propria poza, care a fost unul dintre cele mai dificile lucruri. Am trecut prin mai multe tinute si ipostaze si m-am asigurat ca ma aranjez corespunzator inainte de a face poza. Panoul publicitar este pe M621 in drum spre Leeds si este mult mai mare decat ma asteptam.”


40 views0 comments
bottom of page