top of page

Netflix: Cum sa descarci filmele si serialele tale preferate pe telefon, laptop sau tableta

Daca si tu vrei sa te uiti la serialele sau filmele tale preferate in avion, in tren spre munte (fara sa folosesti date mobile) sau in orice loc in care nu ai internet (sau nu vrei sa-ti consumi datele mobile), atunci acest mini-ghid te va ajuta sa faci asta.


Sa incepem, zic.Citeste si:

Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi acum

Partea II - Top 10 cele mai bune filme de razboi pe care trebuie sa le vezi acum

Esti fan filme cu final neasteptat? Atunci acest top de filme thriller/psihologic este pentru tinePS: Pasul 0 - trebuie sa ai abonament Netflix activ a.k.a cont pe Netflix pentru a putea accesa si descarca filme si seriale pe dispozitivele tale (laptop, telefon, tableta).


Pas 1. Instaleaza aplicatia Netflix


Indiferent de dispozitivul pe care vrei sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat, primul pas este sa instalezi aplicatia Netflix. Vezi mai jos cum:


a. Pentru tableta: acceseaza acest link, descarca si instaleaza aplicatia

b. Pentru telefoane Android (majoritatea telefoanelor in afara de Iphone): acceseaza acest link, descarca si instaleaza aplicatia

c. Pentru telefoane Iphone: acceseaza acest link, descarca si instaleaza aplicatia

d. Pentru laptop: acceseaza acest link, descarca si instaleaza aplicatia

Pro tip: Pentru tablete Apple Ipad acceseaza acest link, descarca si instaleaza aplicatiaPas 2. Gaseste filmul sau serialul preferat si descarca-l


Logheaza-te in cont cu user si parola si cauta filmul sau serialul pe care vrei sa-l descarci. Apasa pe el si vei vedea iconita de descarcare pe care trebuie sa faci click pentru a incepe sa descarci. Vezi mai jos imaginile care te vor ajuta cu siguranta.

Exemplul 1: M-am logat pe aplicatia de pe laptop si am cautat serialul Sherlock. Pot descarca fiecare episod in parte (din orice sezon) facand clicl pe iconita de descarcare (incercuite cu rosu in captura de mai jos).


Exemplul 2: Procedura de mai sus, doar ca pe telefon pentru filmul Bad Boys for Life:


Pro tip: Nu toate filmele si serialele sunt disponibile pentru a fi descarcate, insa majoritatea (si cele mai misto) sunt.


Unde gasesti filmele si serialele deja descarcate pentru a le putea viziona oriunde?


1. Pe laptop:


2. Pe telefon:


Citeste si:

Top 5 seriale pe care le urmareste un barbat adevarat - Part I

Top 5 seriale pe care le urmareste un barbat adevarat - Part IICu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

116 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page