top of page

Singapore si una dintre cele mai spectaculoase piscine din lume: Cat te costa o noapte aici?

Hei hei hei! Daca te-a prins febra calatoritului si ai strans si ceva banuti, poate ar fi bine sa citesti acest articol. In cazul in care vacantele exotice cu taiat tufisuri prin jungla sau lupte cu maimutele care incearca sa-ti fure mancarea nu sunt exact genul tau, atunci poate o vacanta spectaculoasa in celalalt colt al lumii poate fi raspunsul potrivit vara asta.

Sa incepem, zic.


Citeste si: Informatii utile pe care trebuie sa le stii inainte de a pleca in vacanta in Dubai!
Citeste si: City Break Nisa - top 5 lucruri de care sa tii cont atunci cand pleci intr-o excursie in Nisa!


Singapore - mixul pentru o vacanta perfecta!


Singapore, oficial Republica Singapore, este un oras-stat insular suveran din Asia de Sud-Est. Se afla in largul varfului sudic al Peninsulei Malay, marginind stramtoarea Malacca la vest, stramtoarea Singapore la sud, Marea Chinei de Sud pana la est si stramtoarea Johor la nord.

Teritoriul tarii este compus dintr-o insula principala, 63 de insule si insulite satelit si o insula periferica, a carei suprafata combinata a crescut cu 25% de la independenta tarii ca urmare a proiectelor extinse de recuperare a terenurilor.

Are a treia cea mai mare densitate a populatiei din lume. Avand o populatie multiculturala si, recunoscand nevoia de a respecta identitatile culturale ale principalelor grupuri etnice din cadrul natiunii, Singapore are patru limbi oficiale; engleza, malaeza, mandarina si tamila.

In Singapore combini poti sa-ti planifici o vacanta perfecta: city break + plaja! Insa despre acestea, intr-un articol separat!


Citeste si: Top 10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a pleca in vacanta in Barcelona!


Marina Bay Sands, hotelul cu cea mai spectaculoasa piscina!


Acest complex de lux s-a deschis în 2010 si a fost raportat ca avand cel mai scump cazinou din lume.

In interior, exista peste 2.000 de camere, un muzeu, doua teatre, un centru comercial, un restaurant recunoscut pentru bucatari celebri si, desigur, un cazinou impresionant.

De asemenea, este cunoscut pentru ca se lauda cu una dintre cele mai spectaculoase piscine din lume. Nu doar ca Marina Bay Sands are cea mai mare piscina infinity din lume, dar candideaza cu siguranta la cea mai frumoasa priveliste pe care poti sa o ai dintr-o piscina.


Citeste si: City-break Bari: Tot ce trebuie sa stii inainte de a pleca in vacanta in sudul Italiei!

Marina Bay


La o simpla cautare pe booking, observam ca pretul unei camere Deluxe King Room la etaj inferior (deci cu vedere mai putin spectaculoasa), este de aproximativ 2800 ron/noapte/2pers in luna Iulie.

Camerele includ accesul la piscina despre care vorbeam mai sus, precum si la platforma de la etajul 57 (observation deck), unde iti poti face cu siguranta mii de poze demne de profilul tau de Instagram.


Citeste si: Top 5 alternative la Valea Prahovei!
Citeste si: Tot ce trebuie sa stii inainte de a calatori in Japonia!
84 views0 comments
bottom of page