top of page

Top 5 jocuri pe care sa le joci pe noul tau Playstation 5 in 2022!

Daca Mos Craciun a fost darnic si ti-a adus o consola PS5, atunci ai nimerit articolul potrivit. Mai jos vorbim despre top 5 cele mai misto jocuri facute pentru Playstation 5 pe care sa le joci la rezolutie 4k (nu rezolutie din aia de anul nou, pe alea le gasesti aici: Top rezolutii pentru anul 2022!)


Sa incepem, zic.


5. Spider-Man: Miles Morales

O varianta alternativa la jocul clasic, inspirata din multiverse, Spider-Man: Miles Morales spune povestea unui tanar de culoare care...evident se lupta cu raufacatorii pentru binele orasului lui.


4. Ratchet & Clank: Rift Apart


Sa fiu sincer, nici nu stiam ca mai exista si alte variante (mai vechi) ale acestui joc. Insa acesta este absolut demential. Mi-a fost greu sa accept ideea ca personajul principal e un fel de maimuta umana cu fata de copil abandonat, dar in rest grafica, povestea si ritmicitatea jocului sunt superbe. Mai ales combinate cu controllerul Dual Sense.


3. Far Cry 6


Actualizat la grafica aferenta PS5, Far Cry 6 se poate juca fara probleme in 4K si are o poveste si un gameplay superb. Personajele si legaturile dintre ele precum si noul mod de joc, duce seria Far Cry la un alt nivel. Un joc must play, nu doar pentru fanii Far Cry.2. Sackboy: A Big Adventure


N-as fi crezut in veci ca un joc cu papusi crosetate de bunica lui Mos Craciun poate sa fie in top 2 cele mai misto jocuri pe care le poti juca pe Playstation 5 in prezent. Grafica superba si gameplay-ul foarte interactiv te hipnotizeaza si te trezesti ca joci deja de 4-5 ore doar pentru a mai face ceva banuti sa-ti cumperi un nou outfit sau pentru a umple un album cu poze, precum faceai cu cornurile de la Chipicao cand erai mic.

Pro tip: Joaca-l in 2 sau in 4. Este demential.1. Fifa 22

Bere, chipsuri si multi nervi. Jocul care a distrus cele mai multe controllere de PS si Xbox. Jocul sportului rege. Jocul pe care-l joci cand te vezi cu baietii. Jocul.

Pro tip: Incearca modul de joc Volta - un fel de fotbal de strada in care poti sa joci chiar si 3 la 3 si in care poti sa faci scheme cu mingea, combinatii spectaculoase de pase, poti juca pe asfalt, etc.
Cu amuzament,

Geo, "Sefu" la Casa

@The Guy

202 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page