top of page

Top 5 seriale pe care le urmareste un barbat... adevarat? - Part II

Urmare feedback-ului primit pentru primul top, am decis evident sa facem si continuarea :D. Daca nu stii despre ce este vorba in ultima propozitie, poti citi aici Top 5 seriale pe care le urmareste un barbat adevarat inainte de a citi acest articol.


Altfel, continua sa fii un barbat adevarat si vezi ce seriale trebuie sa-ti adaugi in portofoliu. Sau poate esti cel mai adevarat si le-ai vazut deja pe toate.


In orice caz, sa incepem zic.1. The Sopranos (1997 - 2007)


Un serial ce ataca problemele psihologice si de sanatate mentala ale unui om care nu ar trebui sa aiba nicio slabiciune: seful gangsterilor din New Jersey. Practic, Tony Soprano, acest Escobar varianta engleza si cu mai putine droguri, ajunge sa ceara ajutor psihiatric pentru a-si trata labilitatea mentala. Cam naspa, dar hei...serialul e bomba!


Link IMDB

Pro tip: Nu e disponibil pe Netflix, insa il gasiti fara probleme pe HBO GO sau pe internetul intunecat :D2. Dexter (2006 - 2013)


Daca inca crezi ca vorbim despre fratele lui DeeDee din Dexter's Laboratory, ei bine...serialul asta este un pic diferit. Daca prin un pic intelegi mult sange, crime si un tip aparent amabil si respectuos care provoaca tot haosul, atunci da. Un pic diferit.


Link IMDB

Pro tip: A aparut continuarea! Mini-seria Dexter New Blood reia actiunea 10 ani mai tarziu fata de cum s-a incheiat primul serial, intr-o locatie cu totul noua. Cu un om aparent schimbat. Aparent. Link IMDB3. Mad Men (2007 - 2015)


Unul dintre cele mai premiate seriale, castigator de nenumarate ori ale premiilor Emmy, Golden Globe, Critics Choice si multe altele, Mad Men spune povestea unei companii de advertising de succes din anii 60' si a liderului lor. Pe numele lui real John Hamm. Dar stim deja ca nu poate fi atat de simplu, nu?


Link IMDB

Pro tip: Nu-l gasiti pe Netflix, a fost scos acum ceva vreme. Nici pe HBO GO. Dar la o scurta cautare pe internetul intunecat fara extra cost.


4. Narcos (2015 - 2017)


Te pui pe canapea si te ridici cand esti gata cu totul. 3 sezoane nu te misti tata. Si nu te tine nimeni cu forta, aia-i smecheria. Chiar daca serialul nu este 1:1 cu situatia din realitate, reda excelent parte din ultimii ani ai lui Escobar si ai cursei pe care agentii de la brigada anti-drog o poarta pentru capturarea celui mai mare lord al drogurilor ever. Like, din toata lumea.


Link IMDB