top of page

Top cei mai prosti hoti: Au furat bautura de 60.000 de euro si au vandut-o cu 8.000!

Ei bine, jaful aproape le-a reusit, dar nu sunt chiar cei mai afaceristi. Sase hoti din Dubai au vandut bautura furata in valoare de peste 60.000 de euro cu doar 8.000!

Procuratura Publica din Dubai a trimis o banda de sase hoti la Tribunalul Penal sub acuzatia de furt de cutii cu bauturi racoritoare, inclusiv bauturi energizante in valoare de 220.000 Dhs (60.048 euro), dintr-un depozit dintr-o zona industriala din emirat, conform Gulftoday.ae.


Suspectii au transferat cutiile furate intr-un alt depozit cu un vehicul mare si le-au vandut pentru 30.000 Dhs (8.188 euro) unui cumparator anonim. Yaqoub Yousef Al Hammadi, seful Procuraturii din Deira, a declarat ca acuzatii au marturisit ca au comis furtul si ca stabilisera ca fiecare dintre ei sa imparta o suma de 5.000 Dhs.


„Cand gasca a ajuns la fata locului, au spart geamul unui vehicul care era parcat in fata usii depozitului pentru a-l indeparta si a permite vehiculul lor sa intre, apoi au spart incuietorile usii depozitului si au intrat in ea.” a adaugat acesta.

Au furat aproape 1500 de cutii de bauturi!


Au incarcat 1.497 de cutii cu bauturi racoritoare, inclusiv bauturi energizante de diferite tipuri, si s-au indreptat catre un alt emirat. Iar a doua zi s-au intors in Emiratul Dubai intr-un alt depozit pentru a livra marfa cumparatorului, unde au fost arestati de politie, a adaugat Al Hammadi.45 views0 comments
bottom of page