top of page

VIDEO: Vrei un abdomen de invidiat? Incearca antrenamentul asta zilnic: are doar 8 minute!

Salutare gospodinelor! Inca reusiti sa apucati sanatos cu doua degetele colaceii de la burtica? Ei bine, stati fara grija! In articolul asta o sa va arat un antrenament de abdomen (old school!) pe care l-am descoperit de curand si care este extrem de eficient. O sa ai febra cateva zile dupa primul antrenament!


Citeste si: Care este cea mai buna aplicatie de slabit?


Nu o sa faci niciodata "patratele" daca nu ai grija la alimentatie!


Un punct extrem de important de mentionat este ca exercitiile din clipul de mai jos nu te vor ajuta sa ai un abdoment de invidiat daca nu il cuplezi cu o alimentatie corecta. Adicatelea, nu faci 8 minute abdomene si apoi te duci la shaorma! Mananci corect, te informezi cu privire la nutrientii de care are nevoie corpul tau si urmaresti in continuare The Guy cu un like pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele info in materie de slabire, alimentatie si exercitii fizice!


Citeste si: Top 5 alimente bogate in proteine sau cum sa faci muschi in bucatarie!


Mai jos regaseste clipul cu antrenamentul de abdomene - este oldschool, este greu de finalizat, nu are pauze. 8 minute in care trebuie sa rezisti si esti gata. Eu incerc sa il fac de cateva ori pe saptamana. Este un antrenament care pentru mine functioneaza foarte bine si care este foarte bine structurat astfel incat dupa fiecare antrenament imi simt muschii abdominali mai antrenati!Sport la treaba!


Cu seriozitate,

Geo, "Sefu" la Casa

@TheGuy

125 views0 comments

Recent Posts

See All